zondag, juli 17, 2005

Fata Morgana slotshow


Fotoalbum, http://www.pbase.com/zippo/fatamorganalommel
Zaterdagnamiddag was het dan zover, na een week hard werken en zweten mochten we allen verzamelen op het Hertog Jan plein.
Manu, Stijn, Griet, Anja, Bouwdewijn en Alex werden maandag uitgekozen als keypeople.
Voor het nieuwe stadshuis gingen Sergio, Geena Lisa en Sandra Kim stad Lommel van de nodige sterren voorzien.
Spijtig genoeg is Lommel er niet in geslaagd de 5 sterren te bemachtigen maar met een 4 op 5 toch een schitterende prestatie.
De nieuwe Brabançonne gaf je kippevel. De 1ste ster was binnen.
Het Atomium op schaal van 1/25, ook deze opdracht was geslaagd en de 2de ster was binnen, we zagen ook meneer Cools de bouwer van het Atomium in Brussel.
De derde opdracht was een niet één van de minste, een lid van de koninklijke familie naar Lommel halen , jammer genoeg is het niet gelukt, een brief van de koninklijke familie en een hoop petekinderen van wijlen koning Boudewijn. Bouwdewijn heeft zijn uiterste best gedaan!
De frieten , iedereen zag je lopen met een frietzakje in de hand, dat was ook de opdracht, alle bezoekers voorzien van 1 gratis friet in puntzak. 10 tallen frituur's op wielen hebben de bezoekers goed voorzien. De 3de ster was binnen.
De wandelende stoet met 100 dingen of personen die België groot gemaakt hebben was prachtig en bestond uit 141 verschillende dingen. Van koning Leopold I tot Kabouter Plop, het was mooi om te zien.
Lommel verdiende dan de 4de ster.
Proficiat Lommel!
Fotoalbum, http://www.pbase.com/zippo/fatamorganalommel

Geen opmerkingen: